Bizarna seks situacija: Ko se igra prstenom, prsten i dobije

0

Reuters
Ko se igra prstenom, neka pazi gde ga je ostavio
 

Jedna devojka se ispovedila "onlajn prijateljima" da je u vagini pronašla prsten za penis nakon što se njen partner požalio da oseća nešto neobično pod prstima u njenoj vagini.

Nakon dužeg razmišljanja ona je uspela da se priseti da su za Noć veštica ona i njen partner prilikom seksa koristili dva prstena za penis od kojih je jedan ostao u njoj, iako ni ona, ni njen partner nisu to primetili.

Da stvar bude još bizarnija, prsten koji je u njenoj vagini bio 6 nedelja, nisu osetili tokom ostalih snošaja koje su redovno imali jer je navodno bio poprilično duboko.

I ne samo što je unutra neopaženo bio gotovo dva meseca, već je u tom periodu potpuno promenio boju. Da budemo precizniji, izbledeo je. Ili da budemo još precizniji, prilikom korišćenja je bio ljubičast, a nakon što je izvađen, potpuno proziran. Celu ovu bizarnu situaciju nesrećna devojka (koja i nije toliko nesrećna koliko je mogla biti budući da nema nikakvih zdravstvenih problema niti tegoba) pobliže je približila svima objavljivanjem fotografije spornog prstena.

I iako nam se neke stvari čine prebanalnima za objašnjavanje, primeri poput ovoga pokazuju da o nekim stvarima vredi da se raspravlja. Dakle, poenta ove bizarne situacije je da ako već eksperimentišete sa seksi igračkama, vodite računa o tome jesu li na kraju seanse sve na broju!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here