Promo
Vrhunski stručnjaci: Dr sci. med. Aleksandar Sinicki i dr sci. med. Nina Nikolovska-Sinicki

Kada bolest zakuca na vrata tek tada čovek shvati da je trebalo da vodi malo više računa o zdravlju. Preslišava se kada je poslednji put bio na sistematskom pregledu. Odgovor većine je često zabrinjavajući i meri se – decenijama.

S razlogom se kaže da je preventiva pola zdravlja i da je bolje sprečiti nego lečiti. Ipak, kako otkriti podmukle boljke? One mahom ne promole glavu sve dok ne bude kasno.

Poslednjih godina sve više se priča i piše o Kvantnoj medicini. Za razliku od tradicionalne koja leči oboljenja, Kvantno-informaciona medicina se bavi stanjem zdravlja organizma i sistemom samoregulacije, samoizlečenja. Ima moć da spozna, a samim tim i saseče pojedine bolesti u korenu. Leči čoveka kao celinu.

Kvantna medicina je relativno nov i savremeni pristup u dijagnostici i terapiji. Zasniva se na otkriću biološke rezonance i koristi znanja iz medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike, a pionirima u Srbiji se smatraju dr sci. med. Nina Nikolovska-Sinicki, specijalista ORL i Kvantne medicine iz poliklinike As Medicus Biorezonanca u Beogradu, i njen suprug dr sci. med. Aleksandar Sinicki, specijalista neuropsihijatrije i Kvantne medicine.

Dr Nikolovska Sinicki nedavno je dodala još jedno priznanje u svoju vitrinu. U pitanju je nagrada za inovativnost pod nazivom „Cvet uspeha za ženu zmaja“ koju dodeljuje „Udruženje poslovnih žena Srbije“.

Sagovornica „Vesti“ otkriva da je nagrada za inovativnost u medicini veliko priznanje za Polikliniku koja je prva utrla put Kvantnoj medicini na Balkanu pre više od 25 god.

– Integracijom Kvantne i Klasične medicine pronašli smo način da četvrt veka pomažemo desetinama hiljada ljudi neinvazivnim metodama poput Biorezonantnog i Termovizijskog skenera kao i Mikrorezonantne terapije, koje nemaju štetno zračenje, bezbolne su i prijatne za pacijenta.

Doktorka navodi da je Termovizijski aparat zajedno sa biorezonantnim skenerom sinonim za dijagnostiku i lečenje Kvantnom medicinom.

– Za razliku od uobičajenog skenera, Termovizijski (toplotni) je savremen metod brze i rane dijagnostike koji Poliklinika As Medicus Biorezonanca primenjuje već više od 20 godina.

Objašnjava da je u pitanju specijalni aparat koji detektuje infracrveno zračenje tela koje se menja pri promeni temperature kao rezultat patoloških procesa u organizmu. Ovaj skener posle kompjuterske obrade na ekranu daje toplotni „portret čoveka“, termogram, sa zonama povećane ili smanjene temperature. Na osnovu toga se donosi zaključak o narušenoj funkciji u određenim organima i tkivima i da li je reč o upalnom, degenerativnom, benignom ili malignom procesu. Otkriva bolest u samom začetku što klasični aparati ne mogu! Termovizija veoma precizno dijagnostikuje oboljenja dojki, srca i krvnih sudova, štitaste žlezde, stomačna, bubrežna, reumatološka… Otkriva više od 200 oboljenja!

Kada se obavi dijagnostika veoma važan segment je svakako terapija. Ljudski organizam je najsavršenija farmakološka laboratorija koja je ikad stvorena i sama proizvodi analgetike, diuretike… Potrebno je samo da se aktivira, a to može da se postigne takozvanom MRT – Mikrorezonantnom terapijom. Ova terapija vraća poremećeno magnetno polje organizma na normalu i leči uzrok, a ne posledice. Uspešna je u 82 odsto hroničnih i 100 posto kod akutnih oboljenja.

Zato se s razlogom kaže da je Kvantna medicina – medicina zdravlja, a ne bolesti.

Nema zračenja

Dr sci. med. Aleksandar Sinicki, specijalista neuropsihijatrije i Kvantne medicine, navodi da se, osim klasičnog neurološkog pregleda u As Medicus Biorezonanca koristi najmoćniji aparat iz oblasti kvantne medicine – Biorezonantni skener. On „osvetljava“ većinu neuroloških oboljenja kao i oboljenja iz svih oblasti medicine.

– Pomoću ovog aparata u roku od 60 minuta pacijentu se dijagnostikuju oboljenja u svim etapama bolesti. Snimaju se: glava, vrat, srce, pluća, svi unutrašnji organi, kosti, krvni sudovi… Testira se prisustvo bakterija, virusa, parazita i alergena. Nije potrebna posebna priprema. Nema zračenje, pa mogu da ga koriste trudnice i deca. Ovo jedno snimanje menja sijaset specijalističkih pregleda za koje su potrebne sedmice.