Blan: Ovakav rasplet nisam mogao ni da sanjam

0

 

"Meč je bio veoma težak, ali smo se dobro branili i na kraju zaslužili pobedu. Da mi je neko pre početka takmičenja rekao da ćemo posle četiri meča imati deset bodova, nazvao bih ga ludakom", rekao je Blan.

 

Bajern još uvek ima teoretske šanse, ali uz dve pobede do kraja prve faze, moraće se uzdati i u dobri igru Bordoa u meču sa Juventusom.

"Nisam nezadovoljan. Odigrali smo na nivou i nismo im dozvolili mnogo prilika. Imali smo nekoliko dobrih napada, ali nismo uspeli da damo gol, eto to se desilo. Još uvek imamo malu šansu, mada sad zavisimo od Bordoa. Nije gotovo i mislim da će do kraja biti veoma žestoko – rekao je trener Bavaraca Lui Van Gal.

 

Odličan fudbal viđen je i u derbiju najtrofejnijih evropski klubova Milana i Reala (1:1). Meč su obeležile nesvakidašnje odluke sudije, pre svega kod dosuđenog penala iz kojeg je Ronaldinjo izjednačio, i samo koji minut kasnije kada je poništen gol Pata.
 

"Oduševio sam se kad sam dao gol, jer sam bio uveren da je sve bilo regularno. Toliko sam želeo pobedu za svoj tim i veoma sam razočaran odlukom da se gol poništi. Loptu sam udario ramenom – kazao je mladi Brazilac.
 

Meč u Milanu bila je prilika i da domaći navijači pozdrave dojučerašnjeg idola Kaku, koji je nakon dobre partije i završetka utakmice zaista dobio gromoglasni aplauz, a čula se i pesma navijača koja mu se pevala dok je nosio crveno-crni dres.
 

"Pokušavao sam da sve vreme sakrijem emocije i odigram što bolje. Bilo je sjajno kako sam i očekivao i želeo bih da se zahvalim publici. Što se nas tiče moramo biti strpljivi, svaka ekipa se gradi korak po korak", zaključio je Kaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here