Blic: Ana Brnabić pristupa SNS

Vestionline
2
Tanjug
Ana Brnabić

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, postaće u narednom periodu pojačanje Srpske napredne stranke, saznaje “Blic”.

Neimenovani izvor “Blica”, blizak premijerki i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodi da se sve češće vode razgovori o pristupanju Brnabićke u SNS, a postoji šansa i da preuzme neku od visokih stranačkih funkcija.

– Vučić je zadovoljan poslom koji je premijerka obavila i rezultatima Vlade od kada je ona na njenom čelu. Dosta pričaju, pa su se tako dotakli i teme učlanjenja u SNS – navodi izvor “Blica”.

Kako dodaje, to je do sada “trebalo više puta da se dogodi, ali su uvek stranačke obaveze predsednika i premijerke tome stajale na putu”.

Vučić je na nedavnoj sednici proširenog Izvršnog odbora stranke izjavio da je njegov predlog da se u narednom periodu u stranku uvedu novi i mladi ljudi, koji će još više moći da se bore za svoja mesta i Srbiju.

Po “Blicovim” saznanjima, Ana Brnabić je samo jedno od mnogih novih lica naprednjaka.

Podsetimo, ona je prošle godine rekla da razmišlja o učlanjenju.

Nakon godinu dana, za “Blic” je izjavila da “voli i poštuje SNS, i da se nada da će je prihvatiti kao svoj deo”.

– SNS je stranka koja se nije plašila da se menja, da uči, daje ljudima šansu iako nisu njeni članovi, dok god to ima smisla za napredak Srbije. SNS je i mene podržao i dao mi poverenje kada mnogi drugi ne bi – dodala je.

2 COMMENTS

  1. OPOZICIJA ODRŽAVA VLAST
    Prateći rad i aktivnosti ove samozvane opozicije, nametnula mi se želja da progovorim reč dve. Prvo nisam znao da su to Vučićevi ljudi, i da on uživa u njihovim glupostima, i zajedno sa njima samo stvara srpske probleme. A problem Srba je upravo ova vlast, koja je izvršila izdaju i pljačku Srbije. Ta samozvana opozicija to nikada ne pominje. Ona ne proziva Vučića ni za izdaju, ni za pljačku, ni za kršenje Srpskog Ustava ni za rasprodaju narodne imovine. Potsećam da je Vučić celo vreme kršio sve zakone ove zemlje, i opet ništa. Tako je PROTIVUSTAVNO izršio otcepljenje Kosova od Srbije, sagradio Albansku državu i predao je Albancima. Naravno da se ovakva “opozicija” nije pobunila ni jednog trenutka, već je ćutala. Pa pitam! Ako ta opizicija ne vidi ova zla čemu onda tolika halabuka pred narodom? A ako ne smeju ili ne znaju da kritikuju Vučića koji stvara velika srpska zla, kome su onda opozicija? Žalosno je što se zaključak sam po sebi nameće, a to je da zbog ovakve opozicije i naroda najbolje je da Vučić ostane još na vlasti, i da nam dobro zaprži čorbu…
    Nisam znao da je većini opozicije jedini cilj da se dočepaju vlasti. Na tom protestu oni su i ideološki različiti što je dobro. Ali tu ima i mnogo bivših lopova, koji su tu došli s’ nadom da prikriju svoj kapital i ništa više. Oni (ne žele) promenu sistema, već se i dalje bore za nedodirljivu i neodgovornu vlast. Narod kaže: “Sjaši kurta da sedne murta”. To su (protestanti) odmah videli i napustili su takvu opoziciju. Šta nam je sada raditi?

    Siguran sam da treba podržati taj takozvani “Sporazum sa narodom” koji predviđa baš promenu sistema u Srbiji. Od tog sporazuma tresu se gaće svim lopovima i izdajnicima u Srbiji. Neznam ko je to potpisao, ali znam da je to spas i za Srbe i za Srbiju. Mi nešto preče i bolje od toga nemamo. Znači treba podržati promenu sistema, kako bi se svi vinovnici ove velike srpske nesreće konačno našli na optuženičkoj klupi i odgovarali za svoj kriminal. Iz tih razloga ova vlast će se najbrutalnije braniti daljom uzurpacijom sudstva i medija u Srbiji i možda diktaturom. Za utehu ovo je kriminalna vlast koja samo pljačka, obmanjuje i laže narod, i tako sama srlja u propast. To je Vučić i to je njegova vlast. Samo laži i mažiii. Opet ponavljam, MORA SE SAČEKATI I IZDRŽATI! ISTINA RADI ZA VAS, A NJIH UBIJA…

    Na kraju, ne zaslužujete da vas pozdravim, ali pošto pecam, BISTRO!!!
    P.Sajdžo Bogutovac.

  2. Da li nisi,mozda od onih zutih,tako zvanih demokrata?Onih koji su nam sve sto je bilo moguce prodali,i novac stavili u svoj dzep!Hoces ponovo na staro?Verovatno si i ti nesto od tako velikog kolaca prigrabio za sebe,ili!?Nastavi da pecas jer se u sve drugo,verovatno, ne razumes i nemoj da blatis nekoga koji radi za bolju Srbiju!Pozzz.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here