Tanjug
Policija (Foto: Arhiva)

Troje mališana, dve desetogodišnje bliznakinje i njihov mlađi brat (2), koji su povređeni u prekjučerašnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad – Beograd, kod Inđije, i dalje se nalaze u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu. Najteže povređena devojčica, jedna od bliznakinja, i dalje je u teškom stanju. Ona je životno ugrožena i nalazi se u jedinici intenzivne nege.

Povređene sestre i njihov brat vozili su se prekjuče u „mercedesu“ austrijskih registarskih oznaka, sa bakom i dekom, Radovanom i Dragicom Filipović, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Oni će biti sahranjeni danas na Novom groblju u Inđiji.

Na njihov automobil, kada su se iz zaustavne trake uključivali u saobraćaj, naleteo je kamion, a od siline udara, leva strana kola je potpuno ulubljena.

– Radovan je sa porodicom živeo u Austriji, a pre dve nedelje umro mu je otac Živan, koji je živeo sam u Inđiji, pa su on i Dragica sa ćerkinom decom došli da daju nedeljni pomen. Kada su i to obavili, u ponedeljak su krenuli nazad u Austriju i nastradali – kaže komšinica porodice Filipović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime