“Bljesak Krunićeve, Ana i Jelena slabe”

0

Fenomenalna igra na US openu: Aleksandra Krunić odigrala je turnir karijere
 

"Krunićeva je sve iznenadila. Pre tunrira nisam mogao ni da zamislim da može ovako daleko da dogura. Bila je najprijatnije iznenađenje US opena. Do Njujorka nije ni igrala na Grend slem turnirima, a sada je uspela da ostvari tri pobede. Bila je odlična protiv Kvitove, a imala je šansu da iznenadi i Azarenku u osmini finala", rekao je Armenulić.

 

VIDEO: Krunićeva zadivila planetu

 

Da li možemo u budućnosti da očekujemo slične rezultate od Krunićeve?

"To je pitanje?! Ovaj njen bljesak ne mora da znači da će ovakve uspehe da ostvari i u budućnosti. Sada je ušla u prvih 100 teniserki. Iako je niska, ima snažne udarce, dobar servis. Mlada je, ima 21 godinu, još ima prostora za napredak".

 

Radmilo Armenulić

Jelena Janković i Ana Ivanović ponovo su razočarale?

"One igraju slabo, pogotovo na velikim turnirima. Na manjim i uspevaju da postignu dobre rezultate, ali kada dođu Grend slem turniri, brzo ispadnu. Pogotovo Ana nema kontinuitet dobrih rezultata. Odigra dobro jedan turnir, a onda padne", razočaran je Armenulić igrama naše dve najbolje teniserke na US openu.

 

Armenulić: Đoković u formi, lakše sa Nišikorijem

 

Kome dajete najveće šanse da osvoji Gren slem titulu?

"Mislim da je Serena Vilijams bez premca. Zanimljivo, u četvrtfinalu od osam teniserki, samo je Serena bila nosilac što govori o izjednačenosti u ženskoj konkurenciji. Prijatno me je iznandila Dankinja Voznijacki", istakao je legendarni srpski stručnjak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here