Promo

Ako živite u inostranstvu, vaše omiljene BN kanale od sada možete gledati samo na GO4TV usluzi!

Najgledanija televizija u Republici Srpskoj i jedna od najgledanijih TV kuća u regionu i dijaspori – BN, pravo na ekskluzivno emitovanje u inostranstvu je dala kompaniji GO4YU.

GO4YU osluškuje tržište i potrebe korisnika, pa je to razlog što su se BN, BN Music i BN Sat našli u porodici ekskluzivnih kanala GO4TV ponude u kojoj su do sada RTS, RTRS, OBN, Hayat, ATV i K3.

Svaki korisnik zaslužuje najbolje usluge, a osnovni cilj našeg poslovanja u okviru GO4TV usluge je da se omoguće kvalitetna slika i najbolja ponuda TV kanala, gde god se korisnik nalazio, ističu u kompaniji GO4YU.

Podsećamo, prepoznatljivost programa BN televizije koji obuhvata tri kanala: BN, BN Music i BN SAT čine nezavisnost i objektivnost. Političke, informativne, edukativne, zabavne i muzičke emisije, sa znatnom pažnjom koja je posvećena folkloru i tekovinama nasleđa sa ovih prostora, čine okosnicu ovih kanala koji spadaju u red najgledanijih TV kanala u regionu i dijaspori.

Kompanija GO4YU na ovaj način nastavlja borbu sa ilegalnim provajderima koji emituju program bez dozvola i tako postaje pokretač pozitivnih promena u društvu.

Posetite GO4YU websajt i saznajte kako možete da gledate BN TV i druge najbolje TV kanale sa prostora Balkana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here