Doskorašnji napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći (27) igraće do leta za danski klub Vejle, sa kojim je potpisao kratkoročnu saradnju, na pet meseci.

Boaći je, prema navodima medija u Gani, u sredu prošao lekarske preglede u novom klubu koji mu je ponudio i opciju produžetka saradnje na tri godine, ako napadač na leto ne bude našao bolje “uhlebljenje”.

Navodno, Boaći i dalje čeka poziv od nekog arapskog kluba, bilo je spekulacija o nekom takvom transferu još dok je bio u Zvezdi, a odlazak prema arapskim novcem je i dalje aktuelan kod Ganijca.

On je, podsetimo, oprostio Zvezdi 250.000 evra, a medijima u svojoj zemlji je pojasnio zbog čega se odrekao tolikog novca.

– Da, tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi – rekao je Boaći, i zbog ovih reči će, sasvim sigurno, još više porasti u očima zvezdaša.

Popularni Boćko je 2017. godine iz itaijanskog drugoligaša Latine stigao među crveno-bele, kojima je doneo lep novac od transfera u kineski Đijangsu. Kao što je poznato, posle samo šest meseci se iz Kine vratio u Zvezdu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here