Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći pred revanš meč kvalifikacija trećeg kola za Ligu šampiona sa Kopenhagenom rekao je da će dati poslednji atom snage da se njegova ekipa plasira u plej-of.

Pre utakmice hoću da se zahvalim Bogu na životu i prilici da je igramo. Ovo je meč u kojem ćemo da damo poslednji atom snage za nastavak puta ka Ligu šampiona. Obećavam da ćete videti Boaćija kakvog do sada niste – rekao je Boaći, pa potom dodao:

– Kad igram za moju familiju Crvenu zvezdu svaka mi je utakmica života, jer uvek idemo na pobedu. Daću sve od sebe u Kopenhagenu i obećavam ono što se traži i najbolje znam, golove.

Napadač iz Gane smatra da je njegov tim u prvom meču koji je završen rezultatom 1:1, zaslužio pobedu.

– Zaslužili smo pobedu i to je sigurno jasno i našim rivalima, imali su mnogo sreće. Tako je u fudbalu, dešava se da ponekad budete mnogo bolji i primite gol iz jedinog šuta. Takav rasplet u prvom meču ne sme da nas pokoleba, imamo snagu da nadoknadimo propušteno.

Povredama saigrača u napadu, fokus na Boaćija će biti mnogo veći.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između fudbalera Kopenhanega i Crvene zvezde igra se u utorak od 20h.

Izvor:
Vestionline, Sportklub

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here