Poznati folk pevač trenutno bira gde će Andrija nastaviti karijeru, Mandarićeva Olimpija kao ozbiljna mogućnost.

Za Andriju Rajovića, doskora člana omladinske ekipe Crvene zvezde raspituju se u ljubljanskoj Olimpiji, tvrdi tamošnji sportski portal ekipa24.si.

U pitanju je talentovani vezista, sin poznatog folk pevača Bobana Rajovića koji je nedavno raskinuo saradnju sa crveno-belima gde je stasao kao igrač. Uprava crveno-belih je na kraju sezone bila spremna da produži ugovor sa talentovanim omladincem, da bi ga odmah potom poslala na kaljenje u Napredak što njegov otac nije želeo ni da čuje.

Da bi dobio “slobodno”, Bobana Rajovića je to koštalo 109.000 evra i sada je u potrazi za klubom gde bi naslednik mogao da nastavi da gradi karijeru.

Slovenački mediji pišu da je za Andriju, koji će uskoro postati punoletan bio zanteresovan bio Maribor, pa čak i Jang Bojs, ali da nisu bilo po meri njegovog oca, te je u poslednje vreme u prvi plan izbila Olimpija, koju nekoliko poslednjih godina sa mesta predsednika vodi američko-srpski biznismen Milan Mandarić koji ceni kvalitete mladog crnogorskog reprezentativca rođenog u Danskoj, što je dodatni plus pošto ima EU pasoš pa bi se vodio kao domaći igrač.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here