Na Linkdinu se pojavio oglas u kojem se traže tri glumca koji govore tečno srpski jezik, za Netflixov film u kojem će igrati Adam Sendler i srpski NBA košarkaš Boban Marjanović.

Sendler igra skauta Filadelfije koji je u potrazi za košarkašem iz Srbije.

Boban Marjanović već neko vreme uspešno pliva u glumačkim vodama. Košarkaš Dalasa je imao ulogu u poslednjem filmu serijala „Džon Vik“ sa Kijanuom Rivsom, a sada će se udružiti sa Adamom Sendlerom.

– Osećao sam se sjajno što sam radio sa jednim od najboljih glumaca. Veliki je profesionalac, kao što smo i mi košarkaši na treninzima. Sve ovo je bilo novo za mene, gluma, scene tuče… On mi je dao neke važne smernice, uputio me na detalje: kad da pričam sporije jer to je, u principu vrlo važno, pošto gledaoci vole da čuju trenutak kad je počeo razgovor – ispričao je Bobi o saradnji sa Rivsom.

Novi film bi trebalo da se bavi košarkom, pa pretpostavljamo da će se Bobi još lakše snaći pred kamerama. Priča se vrti oko Adama Sendlera koji igra skauta Filadelfije, a snimaće se scene koje podrazumevaju njegovu potragu za igračima u Srbiji, koje će se snimati u Filadelfiji.

 

Bobi igra glavnog košarkaša, a traže se devojka i tinejdžer koji će glumiti suprugu i sina, ali i jedna osoba koja će tumačiti ulogu telohranitelja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime