instagram/printscreen

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović u Hramu Svetog Save imali su crkveno venčanje i to u kripti, koja je posebno dekorisana i sva u zlatu.

Veljko je došao prvi, a potom odmah za njim i Bogdana.

Mladoženja je izašao iz automobila kako bi proverio da li je sve u najboljem redu, a za to vreme je Bogdana sedela u drugom automobilu.

Nakon što je Veljko izašao iz automobila, to je učinila i Bogdana, koja je nosila Cecinu venčanicu od pre 24 godine.

Mlada je blistala, nasmejana je i raspoložena, a građani su se okupili ispred Hrama Svetog Save gde su aplaudirali i dobacivali čestitke povodom svadbe.

Par je venčao otac Stefan Šarić koji je porodični sveštenik.

2 COMMENTS

  1. Da sam juce umro, ne bih saznao da postoje i porodicni svestenici. To mora da nam je sadasnji Patrijarh izmislio, te ce da nam ostavi u nasledje, za jacanje Pravoslavlja. Posle ovoga verovatno sledi licni svestenik…..

    • Pa ako nisi znao sta znaci onda da ti objasnim veliki Srbine. Znaci da taj Svestenik je Krstio i najverovatnije vencao tu istu porodicu godinama. Ti, ja i bilo ko moze da podnese zahtev ko ce da vas venca ili krsti ako si pogotovo odrastao u manjem gradu gde je taj Svestenik pripadao. Ne moras da lupetas onako samo da si nesto kao rekao a nema nikakve veze sa Patrijarhom in njegovom nasledju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here