Lična arhiva
Čuva seku: Jelena Nikić sa bebom Nevena

Porodica Nataše Ničić Virijević iz Novog Badovca kod Gračanice, koja sa suprugom Bojanom podiže šestoro dece u teškim uslovima, bogatija je odnedavno za još jednog člana, devojčicu Nevenu.

Budući da su bili u velikim problemima kako obezbediti deo novca za sam porođaj, ali i lekove koje je Nataša morala da koristi kako bi sve proteklo bez komplikacija, to im je prosleđena pomoć anonimnog donatora iz Bad Homburga u vrednosti od 200 evra. Pored te lepe vesti, podsećanja radi, porodica Ničić-Virijević, ostala je bez najstarije ćerke, 21-godišnje Dragane, koja je posle duge i teške bolesti preminula.

– Dragana nas je napustila prošlog maja i svi smo to teško podneli, iako znamo da se njena napaćena duša odmorila. Veoma teško izlazimo na kraj sa svim poteškoćama ovde na Kosovu. Najstariji sin Lazar nije mogao da upiše fakultet, jer nismo imali novca da mu izvadimo ličnu kartu. Bila sam u bolnici više od mesec dana, a kasnije nismo imali struju, jer su nam je isključili zbog velikog računa. Zato jedno veliko hvala tom dobrom čoveku ko god da je. Njegov dar je stigao i u više nego dobar čas, da obezbedimo makar najosnovnije za doček bebe. Neka ga Bog čuva i blagoslovi. Na radost mu se vratilo – reči su 42-godišnje majke Nataše.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.