instagram/printscreen
Veljko i Bogdana - budući roditelji

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić postaće roditelji sledeće godine, a prema nezvaničnim informacijama venčanje će dogoditi  24. novembra u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Porodice Ražnatović i Rodić  presrećne su zbog vesti o prinovi, a Boganina porodica je u  Titelu napravila ogromno slavlje.

View this post on Instagram

I love you pikolinaaaaa ❤️💋

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

– Veljko mi je u utorak javio radosne vesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Deca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima – kaže budući deda za „Kurir“, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.

– Bila je presrećna, a uveče smo mi ovde, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo – kaže Danijela.

– Deca žive zajedno i lepo im je. Nakon svadbe živeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovde takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovest – kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primer.

– Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovde i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosetila trudnoću, nije se fizički umarala – kaže Bogdanin tata.

Njegova supruga ističe da je s folk zvezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

– Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime