Bogdanović: Nemam nijednu lošu reč za Vujoševića

0

Fonet/Evroliga
Zahvalan dvojici prekaljenih stručnjaka: Bogdan Bogdanović
 

"Svakome je potrebno vreme da se prilagodi, tako i meni u Istanbulu. Morao sam da provedem više vremena s novim ljudima, da se osetim kao kod kuće. Ja sam takva osoba. Sada je sve u redu i zaista se osećam kao kod kuće“, rekao je Bogdanović.

"Vujošević i Obradović su totalno različiti. Mislim da sam mnogo naučio od Duleta. Znao sam da će mi naredni korak biti rad sa Željkom i da će to biti dobro za moju karijeru. On je jedan od razloga mog dolaska u Fenerbahče. Obojica su mi mnogo pomogli. Ni za jednog od njih nemam nijednu lošu reč“, rekao je Bogdanović.

Bogdan je potom napravio paralelu između Partizana i Fenerbahčea, odnosno, pritisku koji ih spaja.

"Možda smo pod pritskom pobede na svom terenu. Ali, to nije novina za mene, jer sam osećao isti pritisak kada sam igrao u Partizanu. Ne osećamo toliki pritisak kada igramo u gostima. Imamo pet pobeda na strani, to je sjajan rezultat, izgubili smo samo od Panatinaikosa. To je i jedini meču Evroligi u kom smo poraženi sa velikom razlikom. Oni su na tom meču pogodili dosta trojki“.

Srpski košarkaš kaže da je rano govoriti o favoritima za završno takmičenje, ali je ipak otkrio ko su po njegovom mišljenu osim Fenerbahčea glavni pretendenti.

"Rano je govoriti o favoritima za Fajnal for, to se nikad ne zna. Makabi je osvojio prošle godine, a to je malo ljudi očekivalo. Olimpijakos je pobedio CSKA u Istanbulu i to je bila neverovatna pobeda. Olimpijakos je takođe savladao Real u Londonu. Ali ako me pitate za preostala tri tima, to su CSKA, Barselona i Real. To su trenuntno tri najbolja tima u Evroligi", rekao je Bogdanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here