Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dao intervju u kojem je otkrio bojne zanimljivosti iz svoje karijere, pa je tako govorio o Kingsima, ali i pomoći Srbiji i vremenu koje provodi u karantinu. 

Novinara, zvaničnog bloga NBA lige je zanimalo šta Bogdan ima da kaže o aktuelnoj sezoni u Kingsima.

– Uglavnom sam bio fokusiran na to kako da igram bolje na svakoj poziciji  u timu na kojoj se nađem i kako da doprinesem na svaki način. Cilj je bio da unapredim dribling – otkrio je Bogdan i potom dao odgovor na pitanje o igricama:

– Ne želim da budem gejmer. Kada sam bio mlađi, bilo je sjajno. Igrao sam samo iz zabave sa prijateljima, kako bi se malo odmorio od košarke, skrenuo misli i stres koji smo imali tokom svake nedelje. Retko sam igram igrice.

U tekstu se dalje navodi da Bogdan koristi vreme u karantinu kako bi sa svojim prijateljima Divcem i Bjelicom sakupio pomoć za ljude u Srbiji.

– Osetili smo potrebu da pomognemo našoj zemlji. To je država u kojoj smo rođeni i u kojoj smo odrastali i koja nam je pomogla. Sada je vreme da mi pomognemo njoj. Bili smo u prilici da pomognemo i čast nam je da to uradimo.

Na samom kraju, na svoj, šaljiv način, Bogdan je otkrio kako izgleda jedan njegov dan u karantinu:

– Da bi bio bolji, tvoja dnevna rutina je važna. Trudim se kako da planiram i što bolje iskoristim vreme. Vežbam u garaži. Slušam muziku, onda se istuširam i pomognem sestri da pripremi ručak. Onda, malo dremnem tokom dana i razgovaram sa porodicom i prijateljima. Čitam knjigu, pogledam Youtube na temu kako uzgajati paradajz u dvorištu –  zaključio je Bogdan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here