AP Photo/Mary Altaffer
Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, upisao je 5.000 poena u karijeri u važnoj pobedi Atlante protiv Klivlenda. Srpski reprezentativac bio je precizan gotovo pri svakom šutu i pomogao je timu da posle dva poraza upiše trijumf.

Za 22 minuta igre koliko je proveo na parketu protiv Klivlenda, Bogdan Bogdanović doneo je timu sigurnost u igri i postigao deset poena, uz dva skoka i dve asistencije.
Srpski košarkaš šutirao je pet puta, a četiri poentirao, dok je šest poena postigao uz dve trojke. Na početku druge deonice Bogdan je napravio strašnu seriju i svih deset poena postigao za gotovo tri minuta.

Atlanta je zahvaljujući njemu imala seriju 10-0, a kasnije je odgovornost preuzeo Tre Jang koji je bio najefikasniji igrač na meču sa 34 poena, tri skoka i devet asistencija.
Bogdanović je ujedno zabeležio i poen kojim je stigao do broja od 5.000 poena u karijeri! Jubilej je mogao da proslavi zajedno uz pobedu koja je njegovom timu bila preko potrebna.
Atlanta se našla u maloj krizi posle dva vezana poraza, a zauzima čak osmo mesto na tabeli, zbog čega je susret sa Klivlendom bio izuzetno težak jer je to tim koji je jedan od najboljih na Istoku.
Međutim, uspeo je Nikola Jokić sa Denverom dovoljno da istroši Klivlend i time olakša Bogdanu i njegovim saigračima koji sada imaju 30 pobeda i isti broj poraza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here