Bogdanović: Vujošević me voli, zaista je tako!

0

Duško Vujošević i Bogdan Bogdanović
 

Četiri dana je prošlo od potpuno neverovatne reakcije trenera Partizana Duška Vujoševića, koji je iznerviran zbog činjenice da je Bogdan Bogdanović dobio petu lični, a zatim i tehničku grešku na utakmici sa FMP-om, uhvatio svog najboljeg igrača na trenutak za vrat.

Talentovani bek, koji je stub crno-belih ove sezone SPORTskom žurnalu je pokušao da objasni situaciju u kojoj se našao s trenerom, dan uoči starta plej-ofa šampionata Srbije.

"Desilo se. Dogodilo se u afektu, spontano, a na kraju je ispalo loše po mene. Moja je greška što sam napravio tehničku u tako važnom trenutku, ali sigurno da nije trebalo da usledi baš onakva reakcija. Malo me je poremetilo to što se desilo, ali ništa specijalno".

 

Ubitačni strelac srpskog šampiona odaje utisak da je sve ostalo iza njega, a to se naročito videlo u sjajnoj partiji protiv Mega Vizure, samo dva dana posle incidenta s trenerom.

"Možda je to u stvari bila taktika, kao priprema za završnicu prvenstva. Nikad se ne zna".

 

Bogdanović je sledećim rečima potvrdio koliko je svestan da ga voli trener Vujošević:

"To je istina, zaista je tako. Taj odnos cenim i smatram većim motivom za rad i napredak, pre svega na treningu".

 

Jedno od pitanja namenjeno najboljem igraču Evrope jeste loša situacija u srpskoj košarci.

"Ja sam već navikao na pritiske. Tako je bilo i prošle i pretprošle godine. Tad sam još više osećao nego sada. Kao da ovo više nije SPORT. I ove kazne. Nikada se to nije dešavalo, a utiče na nerozu", rekao je Bogdanović.

 

Posebno ga brine kako stranci u domaćoj košarci proživljavaju ovu situaciju.

"Ne mogu ni da zamislim kako je ovim momcima. Oni verovatno ni ne razumeju zbog čega se sve dešava. Mada, nama je nama još teže, mi razumemo", zaključio je Bogdanović, Partizanov glavni adut u pohodu na odbrane titule.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here