Svaki čovek na planeti ima svoju Ahilovu petu. Stručnjaci za zodijak su pokušali da odgonetnu kakve predispozicije za zdravstvene probleme imaju određeni znakovi horoskopa.

Ovnovi su poznati mislioci, pa zato mogu da pate od glavobolja više nego bilo koji drugi znak. Bore se sa nesanicom jer se i noću hvataju u koštac sa problemima.

Grlo je slaba tačka Bikova kao i uši. Iako su ljudi rođeni pod ovim znakom odlični slušaoci, navodno najviše pate od infekcija ušiju i skloni su prehladama i angini.

Grčevi nisu strani Blizancima a često ih more bolovi u vratu i leđima, nesanica i nervoza. Rakovi su nepopravljivi emotivci i to im pravi problem sa varenjem, kiselinom u želucu i skloni su gojaznosti. Hrana može da im bude uteha kad ne mogu da reše problem.

Lavovima prvo strada srce i pate od visokog krvnog pritiska.

Devicama je stomak slaba tačka. Brinu u sebi i ne ispoljavaju emocije, pa neretko na “poklon” od stresa dobiju čir.

Vage takođe imaju problem sa digestivnim traktom. Boluju od zatvora a sklone su i kožnim bolestima i stvaranju kamena u bubregu.

Škorpiju malo, malo pa mori infekcija bešike a ni polne bolesti joj nisu strane.

Nestašni Strelac muči muku sa kičmom i osteoporozom i to po stare dane kada ga stigne sve ono što je radio nehajno u mladosti.

Jarac je sklon svakojakim boljkama jer je tvrdoglav pa odbija da se obrati za pomoć lekaru. Ako tokom života ne nauče kako da se opuste,

Vodolije su sklone srčanim oboljenjima, a bolne tačke su im noge, zglobovi i vene.

Ribe su nervozne oko svega i svačega jer preterano brinu. Njihova Ahilova peta može da bude imuni sistem.

Izvor:
A. Šišić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here