Bolonja s Mihajlovićem na pragu opstanka

0
twitter.com/BfcOfficialPage
Mihajlovićeva radost posle značajne pobede

U pretposlednjoj utakmici 36. kola, dve runde pre kraja italijanskog šampionata, na stadionu “Renato Dal Ara” savladana Parma s 4:1, a pobeda je, sva je prilika, održala u najboljem društvu tim koji vodi naš bivši selektor.

Bolonju je u vođstvo u 51. minutu doveo Orzolini, njen najbolji strelac sa sedam golova. U 59. minutu Parma je zatresla sopstvenu mrežu, a tri minuta zatim isključen joj je igrač. Crveni karton je dobio Bruno Alves, portugalski veteran u odbrani.

Domaćin je brojčanu prednost iskoristio da u 72. minutu preko Brazilca Lijanka da još jedan gol. Utešni pogodak za goste pao je u 81. minutu, a zatim su još jednom pogodili svoju mrežu.

Budući da Bolonja u sledećem kolu ide na megdan Laciju, koji se bori za evropsku kartu, a u poslednjem dočekuje vicešampiona Napoli, ova pobeda joj je bila zlata vredna.

Siniša Mihajlović, koji ju je trenirao i jednom ranije, preuzeo ju je u 22. kolu posle otkaza Filipu Inzagiju. U prvoj utakmici načinjen je podvig na “Meaci”. Inter je savladan s 1:0.

S meča Bolonje i Parme

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here