Šefild junajted želi srpskog trenera Slavišu Jokanovića na svojoj klupi kako bi se odmah nakon naredne sezone vratili u Premijer ligu, piše San.

Čelnici u Šefildu su spremni da izdvoje veliki novac kako bi privoleli Jokanović i učinili ga trenerom svoje ekipe na duže staze.

Slaviša je već dva puta uspevao da svoj tim izgura iz Čempionšipa do najelitnijeg engleskog takmičenja, a tamošnji medij piše da je Jokanović trenutno zadužen za vođstvo Al Garafe gde ima prilično finansijski jak ugovor.

Takođe, navodi se da bi u tom slučaju, dovođenje srpskog stratega bilo moguće samo ukoliko bi mu se dalo do dva miliona funti na godišnjem nivou, a to bi ga učinilo najplaćenijim šefom struke u Čempionšipu.

Jokanović je na Bliskom istoku još od juna 2019. godine, a engleska štampa tvrdi da bi se rado vratio u Englesku ukoliko bi postojala prava priča za njega.

Osim Slaviše, u igri je i Stiv Kuper iz Svonsija. Njemu nije sigurno mesto i moguć je raskid saradnje do kraja ove sezone, a i za njega se govori da ne bi došao u Šefild ukoliko ne bi dobio mnogo jači ugovor nego tamo gde trenutno jeste.

Šefild junajted je trenutno na poslednjem mestu Premijer lige sa samo 14 bodova i isto toliko od Njukasla koji je prvi iznad crte. Jasno je da sudbina ove sezone neće biti baš lepa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here