Vesti
Uprava FK Boniriga sa igračima na Gala večeri

Uspesi srpskih amaterskih fudbalskih klubova iz Sidneja nižu se kao na traci. Osvajaju se šampionski pehari, beleže velike pobede, a počela su da stižu i godišnja priznanja.

Na gala večeri koju je organizovao FS Južnih distrikta Novog Južnog Velsa, u centru pažnje bili su predstavnici FK Bonirig. Čelnici kluba, zajedno sa grupom istaknutih igrača, prisustvovali su završnoj svečanosti i tom prilikom odneli veliki broj nagrada.

U Bonirigu su ponosni na sve igrače i timove, a naročito na šampionske ekipe i fudbalere koji su na prezentaciji primili individualne nagrade, a to su: Filip Tot (najbolji igrač i Zlatna kopačka Alijans lige), Stefan Jokić (najbolji golman šampionata za igrače do 21 godine) i Niki Prostran (druga najbolja igračica ženske lige do 16 godina).

Takođe, Bonirig je dobio priznanja i za timske uspehe, i to: muški tim do 21 i ženski tim do 16 godina za titulu premijera lige, te muški tim do 21 godine za najefikasniju ekipu u svom takmičenju.

Iako su finala za seniorske timove privedena kraju, predstojećeg vikenda na programu je pregršt finala u juniorskim kategorijama. Naš FK Bonirig imaće čak četiri predstavnika u borbi za trofeje. To su dečaci ispod 13 i ispod 14 u subotu, te devojke ispod 18 u nedelju, kao i svesrpsko finale između ekipa Boniriga i Beograda za fudbalere do 21 godine.

Svi trofeji Boniriga

Srpsko finale u nedelju

Raspored juniorskih finala ovog vikenda:

Subota, 31. avgust

– Dečaci do 13 godina: FK Bonirig – Kenli Hajts (9.45)

– Dečaci do 14 godina: FK Bonirig – Austral (11.00)

Nedelja, 1. septembar

– Devojke do 18 godina: FK Bonirig – Sidnej Juniors (12.30)

– Muškarci do 21 godine: FK Bonirig – FK Beograd (16.30)