Bono pao sa bicikla, mora na operaciju

0

Bono povredio ruku, ide na operaciju
 

Članovi grupe – gitarista Edž, basista Adam Klejton i bubnjar Lari Malen, nisu želeli da navedu detalje povrede.

 

Grupa je zbog toga otkazala učešće u humorističkoj emisiji "Večernji šou" (Tonight Show) na američkoj televizijskoj mreži En-Bi-Si.

 

"Bono (54) je povredio nadlakticu tokom vožnje bicikla u Central parku i mora da ide na operaciju. Sigurni smo da će se brzo oporaviti i uskoro se vraćamo", naveli su članovi grupe koji su zahvalili voditelju šou programa Džimiju Falonu na razumevanju.

 

U2, osnovan krajem 1970-ih godina, do sada je prodao više od 120 miliona studijskih albuma i više od 50 miliona kompilacija i snimaka živih nastupa. Grupa je osvojila 22 muzičke nagrade Gremi, najviše posle američkog muzičara Stivija Vondera.

 

Bend je politički aktivan, posebnu u oblasti ljudskih prava. Članovi grupe su aktivisti projekta protiv siromaštva "Make Poverty History", a Bono je član organizacije DATA, koja se bavi otpisivanjem duga i sidom u Africi.

 

Bono, čije je pravo ime Pol Hjuson, humanitarno je aktivan u svom rodnom Dablinu, gde novčano pomaže pacijente koji su operisali aneurizmu, pucanje krvnog suda u glavi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here