Bora se saopštenjem odrekao politike

0

Povratak muzici i samo muzici

 

– Ja Bora Đorđević, od dana 4. decembra 2014. godine, nisam član nijedne političke partije, niti ću ikada više biti. Takođe, nijednu političku opciju neću ni podržavati, nego ću u budućnosti sve svoje snage posvetiti rokenrolu, stvaranju novih pesama i uveseljavanju naroda – saopštio je Đorđević.

– Ne sviđa mi se trenutna situacija u politici. Da li u parlamentu postoji ijedna stranka koja je nacionalna stranka i desno orijentisana? Toga nema. Na snazi je medijska blokada, iako vlast to negira. Kada nema te desne strane, shvatio sam da nemam šta da radim. Sve mi se to malo smučilo i shvatio sam da politički više ne mogu da pomognem mojoj zemlji. To što izlazim iz politike ne znači da se neću boriti za pravdu. Srbija postaje banana republika, sluga Evropske unije i neću da učestvujem u tome – rekao je za "Vesti" Bora Đorđević.

 

Bora je pre nešto više od mesec dana napustio DSS čiji je dugogodišnji član bio, kada je na čelo stranke izabrana Sanda Rašković-Ivić. Bora je tom prilikom istakao da izlazi iz DSS-a, jer ne želi da sarađuje s onima koji ne slede ideje državotvorne politike.

 

Okreće se rokenrolu

– Okrećem se rokenrolu, porodici, prijateljima. Riblju čorbu čekaju koncerti do kraja godine, tako da se radi punom parom. Naravno da ću reći svoje mišljenje u određenom trenutku, ali kao pojedinac – kaže Đorđević.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here