Printscreen
Boris Novković

Boris Novković uskoro će dobiti četvrto dete. Kantautor je srećne vesti odmah potvrdio i otkrio da je ljubav sa Iris pobedila sve nedaće i da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana.

– Istina je, porodica se povećava. Svi smo sreći, sledeći mesec nam stiže još jedan dečak. Odlučili smo se za ime sina, ali još uvek nećemo da ga otkrijemo i zadržaćemo ga za sebe – rekao je presrećno pevač.

Nakon što se u septembru prošle godine četvrta supruga Borisa Novkovića iselila iz njihovog doma, javnost je pevaču nadenula nadimak Kralj neuspelih brakova. Za poznatog pevača važi da je predusretljiv, otvoren i elokventan kada je reč o opštim i poslovnim razgovorimo, ali da je ćutljiv i zatvoren po pitanju svoje intime.

Međutim, izgleda da je vera u ljubav ipak jača od svakog raskola, pa se ispostavlja da je bračna kriza prevaziđena i da je povraćen mir porodičnog gnezda. Nakon privremene razdvojenosti, kantautor Boris Novković i supruga Iris sada zajedno iščekuju rođenje sina, drugi rođendan ćerkice Si i njegov novi album za koji je upravo snimio singl.

– Sledećeg meseca slavićemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčića – rekao je kantautor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here