EPA-EFE/WARREN TODA
Milan Borjan

Golman Crvene zvezde Milan Borjan govorio je o predstojećem Mundijalu, na kojem će njegova Kanada igrati protiv Hrvatske.

Kanađani su bili prvi u svojim kvalifikacijama, ispred Meksika i Sjedinjenih Država.

– Neće nikome biti lako protiv nas, ne samo Hrvatskoj. To smo pokazali i protiv Amerike, Meksika, Hondurasa, Kostarike… Igramo stvarno lep fudbal, imamo timsku energiju, to nas krasi. Cilj nam je da prođemo grupu i mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe protiv svakog rivala. Igramo za sebe, borimo se za Kanadu – rekao je Borjan i dodao:

– Teška grupa. Sve tri reprezentacije su fenomenalne i, da nisu tako jake, ne bi bile na SP-u. Naš cilj će biti u svakoj utakmici pobeda i prolazak grupe. Daćemo sve od sebe, pa šta bude.

Borjan je bio upitan o osećanjima nakon žreba i saznanja da će igrati protiv Hrvatske, zemlje u kojoj je rođen.

– Najradije ne bih o tome, ali u redu. Poštujem svakoga, u Hrvatskoj imam nekoliko prijatelja za koje bih ruku u vatru stavio. Puno puta su mi u životu pomogli, kao i ja njima. Čim smo izvukli Hrvatsku, odmah su me zvali, pitali su me za karte, poželeli su mi sreću te su mi i skrenuli pažnju zbog nekih mojih ranijih izjava. Uzbuđen sam što ću igrati protiv Hrvatske – istakao je Borjan i zaključio:

– To je reprezentacija koja ima niz velikih igrača, Modrić, Perišić, Vida, da ne nabrajam dalje. Ne gledam ko je ko i ne zanima me ovo šta mediji pišu. Provokacija s moje strane neće biti, a nadam se ni s njihove. Tu smo da igramo fudbal, a ne da se bavimo politikom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here