Printscreen
Dragan Stojković Bosanac

Dragan Stojković Bosanac je već godinama jedan od članova žirija “Zvezda Granda”. U gotovo svakoj epizodi čuvenog talent-šoua, osim što zna da uputi dobru kritiku, svakako i nasmeje kako takmičare i kolege, tako i fanove kraj malih ekrana.

Ono što su mnogi primetili je i da iz ruku skoro nikada ne ispušta brojanicu. Često je okreće prstima, a za to, kako se sada otkrio voditeljki “Grandove” emisije Vesni Milanović, ima i te kako dobar razlog.

– Je l’ mogu da uzmem tvoju brojanicu? Stalno me zanima kada gledam “Zvezde Granda”… Stalno je vrtiš. Smiruješ živce, je l’ tako? – upitala ga je ona, međutim, on ju je svojim odgovorom prilično iznenadio.

“Kupio sam to u Grčkoj…”

– Hoćete da vam odam tajnu? Ne radi se o pravosljavlju i ne smirujem živce tako, nego kada čovek priča i kada ima to u rukama, (on) ne maše, što je kod nas vrlo sklono. To sam kupio u Grčkoj pa sam sad napravio jednu brojanicu koja mi treba (smeh). Inače, ima 33 Isusove godine i to je nešto najlepše. Smiruje ruke, a kada čovek maše rukama, onda je nemoć jezikom i vokabularom prisutna – objasnio je, na šta je Vesna odgovorila da možda i sama počne to da praktikuje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here