Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, svakako je jedan od najpopularnijih sportista na prostoru Balkana, a svojom pojavom, ponašanjem i skromnošću privlači veliku pažnju gde god da se pojavi. 

To potvrđuju sve fotografije i snimci iz BiH, gde je Novak trenutno na odmoru. Zanimljivo, već po sletanju u Sarajevo su zahtevi za selfi ili autogram bili beskrajni, a Novak se potrudio da svima izađe u susret. Takođe, u hotelu na Trebeviću gde je odseo, domaćini su za portal Klix.ba otkrili da nije imao preterane zahteve, iako je dobro poznato koliko pažnje posvećuje ishrani.

– Novak je od početka bio divan prema svima, uvek je razgovarao s osmehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svesni toga, nije se mogao steći utisak da je reč o svetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice – rekli su ovom portalu zaposleni iz hotela.

– Nije bio zahtevan i bila je velika čast na taj jednostavan način raditi s takvim profesionalcem – rekli su radnici, koji su čak tražili zamenu smena kako bi upoznali Novaka.

Novak je iza sebe ostavio uredan apartman, imao je pogled na lepote Trebevića, a što se ishrane tiče, nije bilo prohteva.

– U dogovoru s njim, shvatili smo da nije previše zahtevan i bilo je lako sve ispoštovati. On je vrlo jednostavan i normalan čovek, prema svima je pokazao maksimalno poštovanje – rekli su iz kuhinje hotela.

 

4 COMMENTS

  1. Сви воле Србина. Као за време Титове Југославије, које више никад НЕЋЕ бити. Новак је амбасадор Србије на Балкану.
    Срби су диван, скроман, човекољубиви народ. Титови генерали нису хтели да ратују против потурица, Усташа… Пустили су их да им памет, природним путем, дође оданде у главу.
    Живела Велика Србија!!!

  2. Novak je veloiki covek i za njega nema granica. Jednostavnost ovog briljantnog sportiste i coveka odgovara svima – od Vardara pa do Triglava…
    Granice odgovaraju samo malim, sitnim isfrustriranim psihopatama. To su uglavnom nacionalisticki lideri i dzeneralske psihopate.
    Ziveo Novak, koji gradi mostove, dole mali ksenofobicni misevi koji ruse ili su rusili mostove medju juznim Slavenima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here