Bosanku izbo nožem bivši ljubavnik

0

Nesrećna devojka izbodena je nožem u noći između srede i četvrtka u stanu bivšeg momka u Salfeldenu. Kako javljaju mediji, komšije ovog Rusa žalile su se na buku koja stiže iz stana. Došla je policija koja je nesrećnu devojku našla mrtvu u kadi. On je navodno priznao zločin i rekao da je želeo da pobegne u inostranstvo. Navodno je došlo do svađe bivših ljubavnika, pa je Aleksander u besu izbo bivšu devojku.

Ubica je planirao da sakrije tragove zločina, ali je policija bila brža. Kada su policajci obevestili majku Mirele B. da je ubijena, ona prvo nije poverovala, jer je neposredno pre dolaska čuvara reda dobila SMS poruku sa telefona Mirele B. u kojoj piše: "Mi smo u Nemačkoj." Poruku je poslao Aleksander kada je nesrećna devojka već bila mrtva, kako bi imao vremena da sakrije zločin.

Prijatelji žrtve kažu da je tragediju izazvala svađa njega i Mirele B, koja se pre godinu dana doselila u Salfelden.

– Mirela i njen bivši radili su u istom hotelu, gde su se i upoznali. Do pre nekoliko nedelja bili su u vezi, koju je navodno Mirela prekinula. Ostali su u kontaktu, zajedno džogirali, izlazili. Aleksander je bio veoma vezan za Mirelu i želeo je da mu se vrati, dok je ona htela samo prijateljstvo. Aleksander je pokušao da se pomiri sa Mirelom odmorom pomirenja i iznenadi je. Već je kupio karte za Njujork, pa pretpostavljamo da je svađa sigurno izbila oko putovanja – tvrde njene prijateljice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here