Božinovska: Tražila sam od Lepe da me usvoji

0

Ali, dete, zašto bih te usvajala kada imam svoje: Goca Božinovska i Lepa Lukić
 

”Imala sam tada sedam godina i tek sam naučila da pišem, kada sam čula u selu priču da Lepa Lukić hoće da usvoji dete jer nema svoje. Bila sam mala, a po selu se pričalo ‘blago onom detetu koje Lepa usvoji jer je popularna pevačica, ima novca i dobra je’. Bila je ona tada popularna kao Ceca danas i ja sam odlučila da joj napišem pismo u kojem sam joj objasnila da idem u školu, da sam dobar đak, da volim da pevam i da želim da me ona usvoji. Sve sam to napisala i poslala na njenu adresu, koju sma jedva pronašla, nakon čega sam danima trčala kući da vidim da li je bio poštar i doneo odgovor. Naravno, moji roditelji za to nisu znali, inače ko zna šta bi bilo”, priča Goca za “Grand njuz” i otkriva da joj povratno pismo nikada nije stiglo, ali da je ona kasnije, kao afirmisana pevačica, ispričala čitav događaj nesuđenoj maćehi.

 

”Imala sam 18 godina kada sam sa Lepom bila na turneji u Kanadi i morale smo da spavamo u istoj sobi. Tada sam joj ispričala šta sam uradila i ona je crkla od smeha”,  seća se Božinovska, kojoj je kasnije idol bila Zorica Brunclik, pa je oblačila kombinezone kakve je Zorica nosila, prenosi ”Alo”.

S druge strane, Lepa Lukić kaže da nije dobila Gocino pismo, ali da je svakako ne bi usvojila.

 

”Bilo je to vreme kada sam dobijala mnogo pisama, pa nisam mogla sva da pročitam. Ne sećam se da mi se Goca nudila da mi bude ćerka, niti bilo kakvog sličnog pisma. Od tada je prošlo 30 godina, kako i da se sećam. Doista, ona priča tu priču da mi je pisala, ali sam ja to prvi put čula od nje. Uostalom, zašto bih ja nju usvajala kada imam svoje, mislim, ne rođene svoje, već bratanca i njegovu porodicu”, kaže Lepa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here