Facebook

Jahorina će 7. decembra 2019. godine, povodom otvaranja nove ski sezone 2019/2020, ugostiti Brajana Ferija – zvezdu svetskog kalibra.

– Veliki koncert na Jahorini, svetska zvezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bićemo domaćini pop legende kao što to i dolikuje ovoj planini. Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svetlu, a najbolji način za to je upravo event marketing. Želimo da prva asocijacija na nas u svetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su nažalost obeležila devedesete godine i od tad stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH. Prva smo planina u regionu koja organizuje koncerte svetskih razmera i radi promociju na svetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa evropskim ski destinacijama – izjavio je Dejan Ljevnajić, direktor OC Jahorina.

Brajan Feri, britanska pop legenda, kojeg krasi originalna vokalna briljantnost i elegancija koja inspiriše sve generacije, izvešće brojne klasične hitove iz svog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su “More than this”, „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Čarobni zimski ambijent, hiljade blještavih lampica, raskošna scenografija i muzika koja nikog ne ostavlja ravnodušnim samo su neki od detalja koji vas očekuju.

Ulaznice su u prodaji od 14. oktobra na stranici kupikartu.ba i u hotelima Termag, Vučko i Lavina na Jahorini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here