Printskrin

Majkl Morisi, tužilac saopštio je da policija ima razloga da veruje da je Brajan Volš (47) ubio svoju suprugu Anu Volš 39. Nakon što se izjasnio da nije kriv za ometanje istrage, Brajan Volš biće saslušan u tužilaštvu sutra ujutro, ovoga puta u vezi sa optužbama za ubistvo. Tužilac Morisi izjavio je da će drugi detalji o ubistvu Ane Volš biti saopšteni naknadno.

Ana Volš nije viđena od 1. januara, a njen poslodavac u Vašingtonu, a zatim i njen suprug obavestili su 4. januara policiju o njenom nestanku. Volš je tada izjavio da je ona 1. januara nakon zajedničke proslave Nove godine otišla na aerodrom da bi se ukrcala u avion za Vašington.

Naknadno je utvrđeno da Ana nije ušla u taj avion. Signal njenog mobilnog telefona uhvaćen je narednog jutra u blizini njene kuće u Kohasetu, gde je živela sa mužem i troje dece. U podrumu kuće nađeni su krvavi tragovi i polomljen nož, dok je na deponiji u blizini kuće Volšove majke nađena krvava testera i drugi predmeti koje je policija povezala sa nestankom Volšove.

Utvrđeno je i da je Brajan Volš nakon Aninog nestanka kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara i da je na internetu pretraživao ”kako se rešiti tela žene od 52 kilograma”.

4 COMMENTS

  1. Типични амерички дегенерик.
    Зашто се Српкиње удају за душмане?
    Зашто?

    • Родитељи , посебно мајке утичу на ћерке.
      Тако иживљавају неке своје пропале снове.
      Ова њена тврди како је њен зет добар човек.
      Тупо.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here