Brazil 2014: Najbolje aplikacije za navijače

0

Ubacite pregledne aplikacije za savršeno lako snalaženje u Brazilu tokom svetskog prvenstva u fudbalu
 

Pregledna i jednostavna aplikacija Brazil 2014 – World Cup bogata je sadržajem. U njoj ćete uz rezultate svih utakmica uživo pronaći mnogo zanimljivosti i statističkih podataka za sve reprezentacije koje učestvuju na SP-u. Plaća se 99 centi u verziji za iOS uređaje, dok je Android verzija besplatna.

 

Fifina aplikacija dobro je poznata pravim fudbalskim fanovima. Nudi pregled fudbalskih utakmica 197 liga iz celog sveta. Svakodnevno donosi nove vesti, slike i videozapise sa najzanimljivijih utakmica.

 

Uz detaljne informacije o stadionima, gradovima u kojima se igra i reprezentacijama, Brazil Cup 2014 nudi jedinstvenu opciju predviđanja rezultata. Temelji se na istorisjkim i statističkim podacima prošlih utakmica.

 

Stigli ste u Brazil i šta sad? Brazil Travel Guide vam pomaže da pronađete zanimljivosti i znamenitosti u više od 100 brazilskih gradova. Upoznajte Brazil uz preporučene popularne pabove i barove, restorane i mesta za zabavu. Dostupan je za Android i iOS

Turistički vodič za svetsko prvenstvo u Brazilu

uređaje.

 

Nemojte ništa prepustiti slučaju u potrazi za hranom. Food Brasil je lokalna aplikacija koja će vam pomoći da odaberete najbliže i najbolje ocenjene restorane i dovede vas do njih. Pogledajte ocene hrane i lokala i ocenite ih sami. Dostupna je za iOS i Android.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here