Bred Pit posle posete zubaru u invalidskim kolicima napustio bolnicu

0
EPA/DAVID SWANSON
Bred Pit

Slavni holivudski glumac Bred Pit fotografisan je kako u invalidskim kolicima napušta medicinski centar na Beverli Hilsu. Kako su naveli iz njegovog tima, glumac je bio u poseti stomatologu, da bi izvadio dva umnjaka.

Član medicinskog osoblja gurao je Bredova invalidska kolica, dok ih je pratio njegov telohranitelj. Bred je bio sportski odeven, uz obavezne naočare za sunce.

Po zdravstvenom protokolu, glumac je morao da napusti kliniku u invalidskim kolicima kako bi se izbegle eventualne povrede kod pacijenta koji je imao hiruršku intervenciju u medicinskom centru.

Odmah su se u javnosti pojavile spekulacije da Bred Pit nije vadio umnjake, već da je bio na nekoj estetskoj intervenciji uoči dodele Oskara koja će se održati 26. aprila.

Glumac je nedavno komentarisao za medije da mu je „slomljeno srce“, jer se njegova bivša supruga, holivudska glumica Anđelina Džoli, kao i njihova deca spremaju da svedoče na sudu u korist majke kako je otac zlostavljao majku, a sve u cilju bitke za starateljstvo koju poznati holivudski par nije završio posle razvoda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here