Foto: EPA/ Kai Foersterling
Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva koje se održava u Španiji – u nedelju su od izabranica Uroša Bregara bolje ble olimpijske prvakinje Francuskinje. Selektor Srbije posle meča analizirao je uzroke poraza.

Duel je završen rezultatom 22:19 za Francusku posle preokreta.

– Šteta što nismo došli do pobede. Bilo je stvarno teško – veoma je komplikovano napadati vrhunsku odbranu Francuske 60 minuta. Nije lako naći rešenja i prolaziti stalno ‘jedan na jedan’ i ‘dva na dva’. Mi smo danas pokazali veliko srce i dobru želju i volju u odbrani. Jovana Risović je bila baš dobra danas – rekao je Uroš Bregar.

– U drugom poluvremenu smo krenuli pomalo brzopleto i napravili tri greške zaredom. Najveći problem je bio zaustaviti njihove polukontre. Mislim da nam je potrebno još iskustva kako bismo sprečili takve stvari. Na kraju mislim da su Francuskinje postigle neke golove jer su bile brže od nas. To je odlučilo – kazao je selektor srpskog državnog tima.

U poslednjoj rundi ekipa Uroša Bregara sastaće se sa Slovenijom u ponedeljak od 18 časova, ali već je poznato da Francuska i Rusija idu u četvrtfinale.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here