Foto: MN Press
Uroš Bregar

Selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar rekao je da tim sa dobrom energijom dočekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Rukometašice Srbije sutra od 20.30 sati započinju takmičenje na SP utakmicom protiv Poljske.

– Dobro je da izgledamo kao kolektiv, to je veoma bitno, a ja kao trener više volim radnu atmosferu. Svekupna atmosfera na ovim pripremamama je baš pozitivna, kako i treba da izgleda i idemo sa dobrom energijom u utakmicu sa Poljskom – rekao je Bregar za sajt RSS.

Pred našom selekcijom je još jedan dan priprema, treniranja i završne analize sutrašnjeg protivnika, kako bi ekipa što spremnija istrčala na teren i započela veliko takmičenje.

– Poljska ekipa je visoka i krupna, trče dobro polukontre. Ono što prvenstveno treba da odigramo je dobra i agresivna odbrana i moraju da se zaustave Kobilinska i Bizdra. Bizdra je srce ekipe, motor, tako da na to moramo sutra da obratimo posebnu pažnju – kaže Bregar.

– Mora da bude borba za svaku loptu, za svaku odbranu, važno je koliko ćemo faulova napraviti, kako precizniji da budemo u napadu i biće još puno zadataka. Mislim da nas sutra očekuje baš dobra utakmica.

Bregar je istakao da su još uvek pod znakom pitanja nastupi Jovane Kovačević I Kristine Liščević.

– Uradićemo još neke kontrolne testove za njih i onda ćemo napraviti ekipu za sutrašnju utakmicu – zaključio je selektor.

Srbija igra u grupi B u Liriji sa reprezentacijama Poljske, Kameruna i Rusije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here