Novi defanzivac Partizana zvanično je predstavljen dan posle debija u prijateljskom susretu sa Olimpijom.

 

Rajko Brežančić je izjavio da su mu prethodne dve nedelje bile najteže u životu.

– Zahvalio bih stručnom štabu i upravi na strpljenju, imali smo dve nedelje koje su bile najteže dve nedelje u mom životu. Iščekivali smo papir, to je posao od jednog minuta, a mi smo čekali dve nedelje. Daću sve od sebe da se odužim igrama i radom na terenu – izjavio je Brežančić.

Jedino što je mogao da obeća je rad na treninzima.

– Nisam neko ko će da obećava, da garantujem titulu, da garantujem Evropu, ja ne garantujem ništa. Momci će dati 200 odsto na svakom treningu i svakoj utakmici. Najbitnije je da se dobro spremimo za Evropu i prvenstvo, da damo sve od sebe i verujem da neće biti nikakvih problema. Partizan će uvek biti najveći klub u Srbiji.

Pet meseci nije igrao zbog povrede, ali veruje da će se za nekoliko dana vratiti u normalu, a potom je objasnio zašto je došao u Partizan.

– Kad me je Savo zvao odlučio sam da dođem da pomognem. Došao sam zbog Save, ali i jer znam da mogu da pomognem, inače ne bih dolazio. Kao klinac odigrao sam 12, 13 utakmica u Partizanu, bila je jaka konkurencija, ali sad imam 29 godina iskusan sam. Mnogi će reći da sam mator igrač, to samo u Srbiji kažu da je igrač mator sa 29, ali on to nije sve dok na terenu pokazuje najbolje – zaključio je Brežančić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here