Britanci: Marković ne ume da šutne na gol

0

Na meti kritika: Reprezentativac Srbije Lazar Marković
 

Pre svih najskuplji defanzivac u istoriji Liverpula Dejan Lovren, hrvatski reprezentativac, koji je prema rang listi lokalnog portala "Liverpul Eho" samo pogoršao stvari, a sledi ga "nevidljivi" Srbin Lazar Marković.

"Šta reći o enigmi Marković? Liverpul ga je pratio većim delom prošle sezone, Srbin je došao sa reputacijom jednog od najuzbudljivijih mladih igrača Evrope. Izrazio je nameru da postane jedan od najboljih igrača u Premijer ligi i podigao očekivanja navijača. Međutim, ništa od toga se nije desilo. Baš ništa", uvodne su rečenice u komentaru Markovićevog doprinosa.

 

To je samo početak.

"Tog razmetanja hrabrošću nije bilo u igri dvadesetogodišnjeg fudbalera, koji previše okleva u posedu i dovodi navijače do ludila upornim odbijanjem da šutne. U dve velike utakmice koje je počeo u startnih 11 – kod kuće protiv Evertona i na gostovanju Bazelu – Marković je brzo "nestao" sa terena. Protiv Čelsija ga nije bilo ni na klupi. Visoka cena se pokazuje kao omča oko vrata ovog mladića kojem je očajnički potrebno samopuzdanje", bez trunke milosti konstatovali su Englezi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here