EPA/Andy Rain

Delovanje protiv organizovanog kriminala je u interesu svih građana Kosova i mi podržavamo kosovsku vladu u očuvanju vladavine prava na celom Kosovu, saopštila je ambasada Velike Britanije na Kosovu povodom jučerašnje akcije policije.

“Napori da se ova akcija opstruiše nasiljem, kao i upotreba zapaljive retorike, samo pomaže onima koji žele da stvore podele među zajednicama na Kosovu”, navedeno je na Tviter nalogu ambasade.

Ukazuje se i da su zabrinuti zbog izveštaja o zastrašivanju novinara koji pokušavaju da rade svoj posao i izveštavaju o činjenicama na terenu.

“Novinari imaju pravo da rade u sigurnom okruženju, a oni koji to ugrožavaju treba da odgovaraju”, saopštila je ambasada Velike Britanije.

3 COMMENTS

  1. Srbijo reaguj (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  2. Iza svega stoje britanci. Treba dovršiti posao otimanja srpske zemlje i opravdati bombardovanje Srbije. Ako ne uspeju, izgubili su rat. A to ne smeju…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here