pixabay.com

Sid i Vil, zaljubljenici u automobile i prijatelji, odlučili su da iz rodne Britanije kolima, koja su prethodno platili 100 funti, odu sve do Bugarske. Od samog početka putovanja, oni nisu štedeli ružne reči kada se radi o gradovima i državama kroz koje su prolazili, pa čak ni samu Britaniju. Da li su bili ozbiljni u svom izlaganju ili je sve deo karakterističnog britanskog humora, ne znamo, ali ono što je korisnicima Jutjuba iz Srbije posebno zasmetalo, jeste opis Beograda, te i same Srbije kroz koju su tranzitno putovali. Sada su odlučili da se iskupe.

Sada je postavljen novi video, negativni komentari su uklonjeni, a snimak počinje izvinjenjem i to na ćirilici:

1 COMMENT

  1. istina je istina,i ako je gorka maramo je prihvatiti, Srbija je ljepa kao priroda ,ali kao narod smo,primitivni poreklom nomadski narod koji smo dosli u teritoriju Propalog Rimskog Carstva prije 11 stoljeca,Prosli smo vise vekova pod Otomanskom mongoljkom imperijom,i obicaje kulturu i veru smo dobili iz drugi naroda autoktona,
    Sad na mesto da idemo ka modernizmu.nasu zemlju vladaju bivsi Komunisti i saradnici Slobodana Milosevica,
    Za koga svi Evropski civilizovani narodi znaju da je bio lud, fasista i komunista,sad na mesto da Priznamo Kosovo i idemo ka Perspektivi mi Srbi zivimo u srednovekovnu besmisleno kolektivnu hipnozu i laz i jos se cudimo kad drugi nas vide kao primitivne ljude.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here