Britni ponovo u toplesu: Evo zašto objavljujem polugole fotografije (FOTO)

0
EPA/Paul Buck
Britni Spirs

Britni Spirs je ponovo objavila fotografije u toplesu, a u podužem opisu se osvrnula na glasine koje kruže da je operisala grudi ili da je trudna.

“Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama, jer sam se najela”, napisala je.

Potom je objasnila pratiocima zbog čega objavljuje polugole fotografije.

“Kad je ženi vruće i želi da skine deo odeće… Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj meri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred leta. Neposredna reakcija svake žene koja je skinula deo odeće je – osećam se prokleto bolje. Zato i mislite da izgledate bolje“, kaže Britni.

Fotografije možete pogledati OVDE.

“Imala sam milon nastupa gde sam se skinula i, na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Mnogo puta je bilo tako. Možda je sramota, ali u svojoj glavi sam se osećala odlično”, objasnila je i dodala kako su je nastupi učinili previše svesnom svog tela i da to nije privlačno.

Britni je pretpostavila da će je pratioci pitati zašto baš sada pokazuje svoje telo na društvenim mrežama, pa je i za to imala spreman odgovor.

“Htela sam sebe da vidim na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovo pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Videti sebe u najčistijem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena, lepa, senzitivna žena koja treba da pogleda sebe u svom najčistijem obliku”, objasnila je.

Zaključila je da neće da pravi fotografije u toplesu do kraja života, tvrdeći da bi joj to onda postalo dosadno. Kad je nedavno objavila fotografije u toplesu, njeni obožavaoci su se poigrali sa rečima i napisali “free Britney” (oslobodite Britni).

Podsetimo, Britnin otac Džejmi nedavno je objavio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom navodeći da je u suštini spasao Britni kada je bila “u krizi i kada joj je očajnički bila potrebna pomoć” pre 13 godina, dodajući:

“Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su njom i manipulisali predatori i bila je u finansijskoj nevolji. Gospodin Spirs je ćerki pritekao u pomoć da je zaštiti.”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here