Tanjug
Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće danas na Kosovu i tom prilikom obići će Severnu Mitrovicu, Zvečan i Leposavić.

Zajedno sa njom, Kosovo će posetiti i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović.

Premijerka će posetu započeti u Kosovskoj Mitrovici gde će obići prvi multimedijalni centar na severu Kosova, kao i Duhovnu akademiju. Nakon toga predviđena je poseta manastiru Banjska u opštini Zvečan.

U opštini Leposavić, Brnabić će popodne posetiti socijalno ugroženu porodicu braće Radosavljević, koja se zvanično useljava u novu kuću, izgrađenu sredstvima Vlade Republike Srbije, preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Posetu opštini Leposavić, Brnabić će završiti obilaskom porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

“Poseta predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić Kosovu i Metohiji ima za cilj da prenese poruke za očuvanje mira i stabilnosti, u okviru kojih se jedino može ostvariti ostanak i opstanak Srba na KiM”, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

2 COMMENTS

  1. toliko vam interesuje narod.. srbski narod.. sto vise nego 70% zivi u drugim djelima kosovo…
    a ana ide samo tamo gdje mozda nesto teritorije sutra moze mozda dobiti…i zbog cega ostati relevantna jos neki dan….
    nije vama za narod .. i nikad nije bilo…
    sve najljepse..

  2. Povecajte narodu kosovski dodatak koji je od 8526-11500 rsd. Probajte vi sa tim parama da izgurate mesec, a ne samo se setite Kosova kasd vama odgovra

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here