Brodom po Evropi

0

Uživale: Na brodu snova!
 

Na putu su bile Srbijanka Lečić, Marina Babović, Drena Šašić, Jasmina Trajković, njen sin Ivan, Slađana Setenčić, Brankica Bašić i Bojana Boki.

Krstareći posetile su Veneciju, Bari, Katokolon, Santorini, Atinu, Krf i Dubrovnik.
– Ovo putovanje neću nikada zaboraviti, toliko nam je bilo lepo da je to teško i opisati, dobro raspoloženje, druženje, smeh, šala su nas pratili duž celog putovanja.

Zanimljivo je da su na brodu radili mnogi naši ljudi, pa je i to bio dodatni ugođaj kao i druženje sa njima. Na kraju su nas ispratili i sigurno da će se i oni sećati našeg divnog druženja kao što ćemo i mi – priča za "Vesti" Srbijanka Lečić.

– Druženje i sloga je bila na visini. Atina, Dubrovnik, Krf su predivni. Put je bio nezaboravan – kaže jedna od putnica Brankica Bašić.

– Bilo nam je fenomenalno, zaista smo uživale u pravom smislu te reči. Oduševljena sam Venecijom čuvenim starim gradom – veli Jasmina Trajković.
 

Krf najlepše ostrvo

– Naravno da je sve lepo što smo videle i doživele ali na mene je najveći utisak ostavio Krf, možda najlepše ostrvo Grčke.
To je prava mala kosmopolitska ostrvska kraljevina u kojoj imate sve što poželite. Neverovatno lepe plaže, masline, voće, začini i vina simbolizuju ovo ostrvo. Krf je mesto izuzetne arhitekture i prirode, ja sam zaista njim oduševljena – rekla je Slađana Setenčić uz opasku da će se ovakav jedan izlet ali na druge destinacije morati svakako ponoviti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here