ATAImages
Saša Popović

Poslednji nastup “Slatkog greha” bio je 1994. godine na Breninom koncertu na Tašmajdanu. Posle toga su se povukli sa javne scene, ali su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom.

Zapravo, i dan danas postoji bend “Slatki greh”, ali u nešto podmlađenom sastavu, i sviraju na svadbama i raznim proslavama. Od starih članova ostali su samo bubnjar Branislav Mijatović Mija i gitarista Zoran Radanov Zoki, kojeg trenutno gledamo u šouu “Nikad nije kasno”.

Živojin Matić Žile, klavijaturista, ovog popularnog sastava i svega onoga što je obeležilo jedno vreme, muzičko, u bivšoj Jugoslaviji posvedočio je o do sada ne ispričanim detaljima.

Detalj koji je posebno oduševio javnost je istina koju je Žile ispričao o istini između Brene i Bobe.

“Ljubav Brene i Saše Popovića sam pratio od početka. Javna tajna je da su oni bili zajedno punih šest godina. Kada je Brena prekinula to i otišla u Australiju na meč svog budućeg supruga Bobe, Saša je hteo da se ubije… Bio je očajan i non stop je kukao i nije znao šta će od sebe zbog toga…” – rekao je Žile.

1 COMMENT

  1. imao sam utisak da je brack brenin srecan i stabilan pa eto
    kad njegos kaze cud je zenska smijesna rabota stotinu ce promjeniti vjera da ucini sto joj srcu drago
    ali tu je i onaj mazgov koji provocira i napada namjerno da rasturi srecu u jednoj porodici posle raspada prvog braka drugi vise ne postoji bez obzira kakove odluke i garancije donosite u taj novi zajednicki zivot netraje za dugo to je moje licno iskustvo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here