Promo
Dijaspora.Shop

Svedoci smo rastuće potrebe da sa dragim i najmilijim ljudima širom sveta budemo u kontaktu, održimo jake i neraskidive veze uprkos geografskoj distanci. Često želimo da ih na neki način obradujemo, pomognemo, podržimo… A nismo sigurni na koji način, imamo malo raspoloživog vremena, potrebno je napraviti adekvatnu organizaciju i napraviti pouzdan izbor…

U današnje vreme, sa razvojem tehnologije, transfer novca je čest vid podrške našoj porodici i prijateljima širom sveta. Međutim, slanje ili primanje novca često mogu biti naporni usled nedostatka vremena, administrativnih postupaka i odabira prave metode to jest načina transfera koji nam najviše odgovara.                                                                                                                                                                              Dijaspora.Shop nudi pouzdano i kvalitetno rešenje – ekspres transfer novca putem servisa Mastercard MoneySend. iPay servis razvijen na Mastercard platformi pruža mogućnost direktnog slanja novca bez odlaska u banku, između bilo koje dve Mastercard platne kartice, u više od 50 evropskih zemalja.

Najveće prednosti ekspres slanja i primanja novca putem Dijaspora.Shop internet prodavnice putem Mastercard Moneysend servisa su:

  • Niske provizije – do 3%
  • Maksimalna sigurnost – servis je sertifikovan po strogim standardima kompanije Mastercard i iPay, operacije tokom transfera su zaštićene 3D-Secure tehnologijom
  • U bilo koje doba dana ili noći, dok ste kod kuće ili u pokretu, putem telefona, tableta ili računara obavite transfer novca u samo 6 jednostavnih koraka
  • Izuzetno kratko vreme potrebno za transfer sredstava. Novac je na raspolaganju ODMAH po prijemu email ili SMS potvrde o uspešnoj transakciji.

Samo korišćenje servisa je izuzetno lako i jednostavno. Transfer novca se može obaviti u samo par klikova odnosno koraka. Na novom unapređenom servisu ekspres slanja novca koji je koristi Mastercard Moneysend platformu brzo i lako popunite podatke na jednom ekranu i novac ekspresno stiže do željenog primaoca. U suštini sve što treba da imate je broj Mastercard platne kartice osobe kojoj šaljete novac.

Industrijski standardi kojih se pridržavaju kompanije učiniće uvek da vaš transfer novca bude izvršen na bezbedan i siguran način zahvaljujući 3D-Secure tehnologiji, tako da možete biti apsolutno bezbrižni i obaviti pouzdan transfer u bilo koje doba dana ili noći, 24/7/365, sa mobilnog telefona, tableta ili računara u više od 50 evropskih zemalja, bez fizičkog odlaska u banku ili platnu instituciju.

Dijaspora.Shop, zvanično najbolja internet prodavnica u 2018/2019. godini  sa 85.000 različitih proizvodau ponudi, uvođenjem usluge ekspres slanja novca teži da briše granice i omogući našim ljudima širom sveta da podrže i obraduju drage osobe gde god se nalaze i kada god požele.

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.ipay.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here