Instagram
Sara Jo

U poslednjem izdanju emisije “Amidži šou”, autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i ovog puta i više nego aktuelnu ekipu sa domaće javne scene, među kojima su se našli pevači Sara Jo, Angellina, Marija Mikić i Aca Lukas.

U jednom segmentu emisije, Sara je dobila zadatak da nepoznati proizvod iza sebe što bolje izreklamirala. Voditeljka Tijana Stoisavljević je stala iza pevačice i rukama držala CD bosanskog repera Bube Korelija, sa kojim je mlada pevačica nedavno bila u sukobu, kada ju je prozvao da ona nije nikakva zvezda.

– Dragi ljudi, danas imate poslednju priliku da kupite ovaj proizvod, ja ga koristim već godinama… Plašim se! Danas možete da dobijete ovo u svim bojama. Ovaj prozivod bih poklonila apsolutno svakome, svom momku, svojoj najboljoj prijateljici, svojoj porodici… Ako mi je nešto spasilo život, onda jer to ovaj proizvod – priča Sara kroz smeh, pa nastavlja:

– Ovaj proizvod nema mane, a otkad sam krenula da ga ja koristim, ni ja ih nemam. Bolje da vam ne kažem gde ga najviše koristim! U svakoj fioci imam po jedan primerak. Najbolje stvar je što možete da ga koristite gde god, kad god poželite – navodi pevačica.

Ne znam šta sam reklamirala, jako se plašim.

Kada je shvatila da je reklamirala svog “ljutog” neprijatelja i kolegu, Sara je prasnula u smeh.

– Jao, dobro… Dobro, mislila sam da je gore. Ovo je skroz okej, moja mašta je otišao predaleko – smeje se Jovanovićeva.
– Sudeći po njenim opisima, ja sam provalio šta je mislila da je iza nje – nasmejao se Lukas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here