Bubnjar AC/DC “pao” zbog plaćenog ubice

0

Prema sudskoj dokumentaciji, Rad je optužen za pokušaj unajmljivanja ubice krajem septembra
 

Policija je jutros pretresla luksuznu kuću bubnjara u Taurangi, gradiću na severu ostrva.

 

Rad, koji je optužen za pokušaj ubistva, pretnje smrću i posedovanje kanabisa i amfetamina, doveden je pred istražnog sudija koji ga je oslobodio uz kauciju i zakazao prvo ročište 27. novembra.

 

Kako prenose mediji, bubnjar je doveden u sud neočešljan i bos i posle saslušanja nije dao izjavu novinarima.

 

 

AC/DC

Novi album "Rock od Bust" snimljen je u Vankuveru i ima 11 pesama. Poslednji studijski album "Black Ice" AC/DC je objavio 2008. godine, a
2012. živi album. Pored Janga, AC/DC čine pevač Brajan Džonson, bubnjar Fil Rad, basista Klif Vilijams i gitarista Angas Jang. Grupa je uvršćena u "Hol slavnih rokenrola".

Prema sudskoj dokumentaciji, Rad je optužen za pokušaj unajmljivanja ubice krajem septembra. Sud je naveo da se identiteti navodnih žrtava i plaćenog ubice ne smeju obelodaniti.

 

Zakon na Novom Zelandu predviđa do 10 godina zatvora za osobu koja unajmi drugu osobu za ubistvo.

 

Rad (60), koji je rođen u Australiji, priključio se bendu 1975. godine, napustio ga 1983. godine da bi se potom vratio 1994. godine.

 

Grupa 1. decembra izdaje novi album u Evropi i SAD bez koosnivača i gitariste benda Malkolma Janga, koji je napustio grupu jer boluje od demencije.

 

Jang (61) najavio je da se povlači u aprilu iz zdravstvenih razloga, ne navodeći tačno šta je pitanju. Njega sada menja nećak Stivi Jang.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here