Budite dama!

0

Dama se rađa…ali postoje sitnice koje vas mogu učiniti damom
 

Dama zna da se oblači

Svaka prava dama, treba da se odeva u skladu sa prilikama. Jedno je garderoba za dnevnu, a nešto sasvim drugo za večernju varijantu. Međutim, ono što je bitno jeste naći meru, prava dama ne treba da da nosi prekratku i preotvorenu garderobu.

 

Negovan ten

Ne postoji situacija u kojoj možete dopustiti sebi da ne očistite lice i ujutro i uveče. Jednom nedeljno radite piling, a ako možete, posećujte redovno kozmetičara. Bolje je odustati od krpica nego od lepe kože i negovane kože, koja mnogo govori o vama.

 

Zdravi zubi

Da ne biste imali neprijatan zadah iz usta, morate da vodite računa o oralnoj higijeni. Dakle, redovno pranje zuba i česte posete zubaru.

 

Uvek je čista

Ako želite da ponesete titulu dame, morate da vodite računa o ličnoj hijgijeni. Dakle,redovno tuširanje i pranje kose. Odeća mora biti savršeno čista i ispeglana, a veš lep, kvalitetno i nikako rasparano. Parfem ne moderan, već onaj koji liči na vas.


Zna da se šminka

Svečana šminka je za veče, decentna je za dan – toga se drže dame. Boje koje nameće trend ne dolaze u obzir ako vam ne pristaju. I zapamtite, popravljanje šminke na javnom mestu ne dolazi u obzir.


Zna da se ponaša

Svaka prava dama mora da poznaje osnove lepog ponašanja. Svađe i histerični ispadi na javnom mestu ne dolaze u obzir. Glasno i prebrzo pričanje– nikako!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here