Printscreen: Youtube

Bugarska pevačica Andrea Sahara je posle mnogo godina “singl”, pošto ju je ostavio bugarski bokser Kubrat Pulev.

Bili su zajedno čak 13 godina, a Andrea je otkrila da je to bilo izuzetno strašno iskustvo za nju, pošto se zbog depresije ugojila, čak želela i da izvrši samoubistvo pošto je bila nesrećna u ljubavi, prenose bugarski mediji.

– Slava je mač s dve oštrice. Donosi mi zaradu, ali već osećam užas kad uđem u restoran i sretnem poglede drugih ljudi – rekla je Andrea u jednoj emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

“Cena koju sam platila je visoka. Izgubila sam osećaj ko sam i zdravlje mi se pogoršalo. Ako želite biti na vrhu, morate zaboraviti na privatnost. Radila sam 24 sata dnevno i nisam imala prostora ni za disanje. Postala sam poput robota. Slava menja ljude, poglede na život. Nema jeftinog ručka kada želite jesti u skupom restoranu, kako kažu. U jednom sam trenutku izgubila osećaj o svojoj ličnosti, jer ako želite da budete na vrhu, morate zaboraviti da ste ljudsko biće”.

U čemu je bio problem sa poznatim bokserom, gde je krenulo po zlu?

– Kubrat me nije mogao razumeti, slomilo me, počela sam da uzimam sedative. Shvatila sam da dugo pokušavam da živim u izmišljenom svetu. Njegov poljubac s Dženi Suši bio je sukob stvarnosti i fantazije u kojoj sam živela. Tada je sve puklo. Kada se ceo svet okrenuo protiv njega, ja sam bila uz njega, branila sam ga i nisam htela da odustanem – ispričala je Andrea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Došao je i umalo kobni trenutak kada je veoma besa ušla u automobil, pojačala muziku i počela da vozi brzo, ne razmišljajući da li će ostati živa.

– Nisam imala pojma prolazim li kroz crveno i hoću li možda udariti s automobilom u drvo. Jednostavno sam to i želela, a to je bila velika greška – priznala je Andrea koja se posle svega toga sada oseća dosta bolje.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime