Bundes liga: Bajern stao u Hamburgu, Dortmund u Majncu, Medojević pocrveneo

0

Slobodan Medojević (levo) protestvuje kod sudije zbog isključenja
 

Četa Pepa Gvardiole ne briljira na startu sezone, pa je i skromni Hamburger uspeo da odolli skupocenim zvezedama Bavaraca. Šalke i Ajntraht podelili su bodove u Gelzenkirhenu, a meč su obeležila čak tri crvena kartona. Ranije u svlačionicu morao je i srpski internacionalac, nekadašnji igrač Vojvodine Slobodan Medojević, koji je isključen u 85. minutu zbog dva žuta kartona. Za domaćine, pocrveneli su Boateng i Draksler.

 

Dortmund je neplanirano poklekao u Majncu. Srpski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta za "milionere", ali nije pomogao timu da izbegne poraz. Šinđi Okazaki je načeo vicešampiona, a autogol Matijasa Gintera u 74. minutu, samo četiri posle promašenog penala Ćira Imobilea, postavio konačnih 2:0. Povremeni reprezentativac Srbije i adut domaćin Filip Đuričić ušao je u igru u 87. minutu umesto Jonasa Hofmana.

 

Rezultati četvrtog kola Bundes lige: Augzburg – Verder 4:2, Hamburger – Bajern 0:0, Paderborn – Hanover 2:0, Šalke – Frankfurt 2:2, Štutgart – Hofenhajm 0:2, Majnc – Dortmund 2:0.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here